Solkattens blogg

Förändringar

12/29/2022

Livet har rullat på. En massa har hänt sedan 2014. Jag slutade på Nacka gymnasium och började på St Eriks gymnasiesärskola. Så roligt och givande. Detta gav att jag fick arbeta med de digitala ämnena och utveckla filmandet och fotograferandet. 
Jag gick med i Itrim i januari 2016. Då vi kommit hem från Hawai där Ryan och Chelsey gifte siginsåg jag att det var dags att komma i form. Väl sagt och gjort! 

När sommaren kom var det dags för vår resa till Spanien med Fredrik och Jessica. Det var nu vi skulle slå till med att köpa hus. Vi hittade ett och slog till! Men nej, detta hus fick inte säljas så det blev många nya turer för att i februari 2017 äntligen få betala för vårt nya hus. Därefter blev det nästan ett år av reparationer ocjh tjafs med byggare. Men v9 2018 kunde jag och mina 2 kollegor Eva och Annika flytta in i huset. Kallt och för lite stolar, så vi köpte element och plaststolar till terassen. Vi fick en härlig vecka som upprepades både 2019 och 2020. 

Åren gick och 2018 sprang jag New York marathon. Krister var med mig och hejade fram mig under loppet. Vilken känsla att ha gjort detta. Som present till mig själv skaffade jag en tatuering med emblemet för loppet. Snyggt!

Med året 2020 skulle hela världen hamna i en pandemi. Vi fick lära oss nya ord och nya förhållningssätt. Vi fick använda ansiktsmask och tvätta händer stup i kvarten. Detta skulle hålla i sig och vi har fortfarande Covid19 över oss. Nya vacciner ska tas till som tätt.

 

Men jag har fått nya underbara kärleksfulla vänner och släktingar. Vi har fått en helt ny familj.

I juni 2021 sa jag upp mig för att fundera på vad jag ville göra med resten av min tid. Jag hade turen att få vara arbetslös i drygt ett år och kunde då måla och skapa. Hittade en lärare i akrylmålningar i La Herradura, Spanien som gav mig en sådan skjuts in i målandet. Detta ledde till en utställning på Hornspuckeln imStockholm januari 2022.

Under våren och sommaren 2022 utbildade jag mig i Reiki 1 och 2 för att i december börja med utbildningen till Reiki-master. Dessutom gick jag grundutbildningen till konstterapeut. Vilka möjligheter detta ger.

Number of comments: 0

Name: E-mailaddress: Homepage:
Message:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)